Bureau Benedictus BV

Gespecialiseerd in schuldhulp aan particulieren en ondernemers in het noorden van Nederland

Werkgevers

Schulden leiden tot stress, lichamelijke gezondheidsproblemen en hebben daardoor negatief effect op productiviteit en ziekteverzuim. Daarnaast zorgen loonbeslagen voor een onnodige belasting op de administratie van uw bedrijf.

De gebruikelijke route via de gemeentelijke schuldhulpverlening is vaak voor mensen een drempel en kost doorgaans onnodig veel tijd. Als werkgever kunt u het initiatief nemen bij het sneller oplossen van schulden van uw werknemer(s). Wij werken niet met richtlijnen, protocollen, afvinklijsten of standaardprocedures. Het begint met een gesprek met uw werknemer bij ons of op uw bedrijf. We laten uw werknemer eerst zijn verhaal doen, vragen door tot de kern van de zaak, bespreken de mogelijkheden en komen dan met een plan van aanpak en een kostenopgaaf. Wij brengen u als werkgever een starttarief in rekening en zoeken onze vergoeding voor het overige in regelingen van de overheid.

Loopt er loonbeslag? Laat dit niet onnodig lang doorlopen, er zijn mogelijkheden om dat op korte termijn op te lossen (zie noodhulp op deze website). Wilt u sparren over de mogelijkheden die wij uw specifieke werknemer of u collectief kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. 

"De werkgever van Peter* wordt regelmatig geconfronteerd met loonbeslag. Peter is een goede werknemer, maar hij heeft schulden. Dit zorgt bij Peter voor veel stress en nu ook lichamelijke klachten. De werkgever heeft daarnaast veel administratieve rompslomp van de beslagleggingen en belt ons kantoor om te informeren naar de mogelijkheden. Hij wil Peter graag helpen en wil hiervoor een snelle en praktische oplossing..."

Lees verder: De werknemer met loonbeslag

Bureau Benedictus BV
Greate Buorren 16
9263 PM Garyp

E-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon   0511-522034
Fax  0511-522230

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Telefonisch spreekuur bewindvoerders
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 12.00 uur


© Bureau Benedictus