Bureau Benedictus BV

Gespecialiseerd in schuldhulp aan particulieren en ondernemers in het noorden van Nederland

Beschermingsbewind

Beschermingsbewind (schuldenbewind) doen we niet zelf, hiervoor verwijzen we graag door naar bijvoorbeeld Schuldenbewind Friesland

Het beheren van de financiën is voor veel mensen best lastig, zeker als er ook sprake is van schulden. Beschermingsbewind is bedoeld om de financiële situatie te stabiliseren en bij schulden zo spoedig mogelijk door te geleiden naar en begeleiden tijdens schuldhulpverlening. Anderzijds zien wij klanten waar wellicht extra ondersteuning wenselijk is en kunnen wij mensen doorverwijzen naar een (goede) beschermingsbewindvoerder of andere hulpverlener.

Het persoonlijke contact met beschermingsbewindvoerders werkt efficiënt en doeltreffend. Samen denken we in oplossingen, zien we meer mogelijkheden en verdelen we in overleg de taken tussen de beschermingsbewindvoerder en ons.  

"Melanie* heeft nooit geleerd met geld om te gaan. Haar ouders hadden schulden en voor ze op 18-jarige leeftijd het huis uit ging had ook Melanie al schulden waar ze geen weet van had. Door stress, omgang met verkeerde mensen en verkeerde keuzes stapelden de schulden zich al snel op. Melanie werd uit huis gezet en ging zwerven..."

Lees verder: De stip aan de horizon met de juiste bewindvoerder

Bureau Benedictus BV
Greate Buorren 16
9263 PM Garyp

E-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon   0511-522034
Fax  0511-522230

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Telefonisch spreekuur bewindvoerders
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 12.00 uur


© Bureau Benedictus